New Design of La Ville Lumiere de Paris

SHafiza's Bawal Collection bersiaran lagi di sini . Kali ni , promosi last stock ! Fiza nak buat promosi . Lagi beberapa bulan je nak raya kan ? Jadi , dah tempah baju raya ? Cepat-cepat lah tempah okay ! Dengar kata tailor akan stop ambil tempahan bulan 4 ni . Rasanya lah . Dah ada kain belum ??? kalau belum ada , xpe xpe . Fiza ada jalan penyelesainnya . Tak perlu pergi ke kedai or jalan segala jalan . A few weeks ago fiza ada update new stock dekat FB dan Alhamdulillah , macam goreng pisang panas . Cepat je jalan . Memang CANTIK patternnya hari tu . Alhamdulillah , banyak feedback yang baik daripada pembeli . Kainnya memang sedap . Material Crepe , sejuk lembut dan tebal . Tak jarang . Patternnya sesuai untuk semua peringkat umur .

La Ville Padi
RM 75 

Italian Nalis
RM 70

La Ville Ranting
RM 75

La Ville Panjang
RM 75

Cantik kan ? Cepat cepat . Satu je available bagi setiap pattern . PLUS , FREE POSTAGE OFFERED . Nak order ? boleh lah Order di sini dan sertakan sekali nama , alamat , no telefon dan juga nama item dalam blog ni ok ! . Pembayaran melalui bank islam yer . Nanti fiza akan beritahu no akaun dan maklumat yang lain . Seriously , sangat cantik dan puas hati bila dipakai .


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

5th Giveaway by Aimi Wardina


Jom Join 5th Giveaway by Aimi Wardina . Oh yeah , great news , sesiapa nak menang tudung bawal ini , jomlah join giveaway ni . banyak hadiah ditawarkan . Plus , Aimi juga berikan tips utk menang . menarikkan ? Apa lagi . jom join ! klik banner ok :D

Cantikkan ? Siapa yang bertuah akan dapat ini drpd SHafiza's Bawal Collection
Fiza tag Si Cantik 1 | Si Cantik 2 | Si Cantik 3 |




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

GEMPAK GIVEAWAY BY AFIE



Hadiah-hadiah untuk peserta
Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

Pemenang dipilih dari :
1. Top referrel dapat 2 hadiah
2. Cabutan Tangan

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Exam week !

Fuhh , lama tak menaip di blog fiza ni . Sedar tak sedar dah masuk pertengahan semester rupanya . lagi 2 bulan je lagi fiza nak habis semester 3 di CFS IIUM ni . Yeay yeay yeay . *joget -joget* . Seronoknya hai hati ini . Ooops , lupa pula , masih lagi berbaki setahun lagi di CFS ni haaaa . Bulan 6 ni dah masuk 2nd year dan jadi senior . Fuhh , along way to go . In Shaa Allah 2014 nanti fiza akan pursue study ke UIA Kuantan .

Minggu ni 23-24/3 ada exam Matematik dan Fizik . then 3/4 pula exam Basic Themes of Al-Quran. Ya Allah , seriously fiza rasa cuak sekarang . bukan apa , fiza ni lemah math dan fizik . Ingat lagi time form 5 dulu , perit rasanya nak memahami add math dan math . Asyik dapat C memanjang . jeles juga tengok kawan-kawan ramai dapat A+ add math . Tapi , alhamdulillah , berkat usaha yang istiqamah , bantuan cikgu dan rakan-rakan dan serta doa yang tidak putus kepada Yang ESA . Alhamdulillah , fiza berjaya . Sesungguhnya setiap kesukaran akan diiringi kesenangan , betul tak ? Mestilah betul , sebab ini janji Allah dalam surah Al-Insyirah @ Alam nasyrah yang selalu uollss baca kan .

Yeah ! fiza harus bangkit . bukan harus tapi WAJIB . Kena optimis ni . Kalau orang lain boleh , kenapa fiza tak boleh kan ? Doakan kejayaan fiza dan rakan-rakan yer wahai teman-teman sekalian . Fuhhh , boleh boleh dan boleh !!


P/s : SHafiza's Bawal Collection akan berjalan seperti biasa . Jemput singgah page fiza untuk lihat tudung cantik-cantik . To all shawl lovers , nantikan shawl cotton stretched corak tribal yer ! 





Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Segmen Jom Pilih Hadiah!


Wah , menariknya segmen ni . Seriously . Apa yang menariknya ??? U ollss boleh pilih hadiah sendiri . wah wah wah . tawarannya pun masyuk juga . Nak join ? jom join ramai-ramai , klik banner k . TUPPPP , u olls directly directed to the owner's blog . T&C dia pun x complicated sangat . AYUH KITA PILIH HADIAH .
Fiza pilih dress dengan body scrub d'herb ok ;)





Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Jumlah Followers : 65 

Jom tambahkan kenalan . Berkawan biar seribu ! kalau boleh , lagi ramai lagi bagus kenalan kita . Ukhwah itu indah ^^ . Klik Banner utk join 

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Italian Nalis 100% Digital

Yeay , cuti mid sem break dah mula . Alhamdulillah . uppps , tak boleh seronok sakan sangat , sebab naik je cuti , exam mid sem dah start . Fuhh , takpe lah , take a break kejap . fiza tak mau fikir dulu pasal exam . Ni ha , nak habaq mai kat kalian semua . STOK BARU dah sampai . ShBC baru je re-stock kain baru . Cantik-cantik belaka design dia . Mula-mula , fiza update dulu tentang kain Italian Nalis 100% Digital . Available in 3 colours only ! Cream , blue and turqoise . cantik sangat dan sesuai untuk semua peringkat usia . Kain dia lembut , sejuk je bila dipakai dan Yang penting betul-betul terletak pada badan . 




Code : NALIS ( warna : cream/blue/turqoise )
Price : RM 75 ( manik batu ) dan RM 70 ( tanpa manik batu ) *Tak termasuk postage*

Maniknya hanya terdapat di bahagian hadapan baju .  Simple sahaja . Boleh je jadi baju raya . Don't miss it . Jika berminat ? Boleh lah PM SHafiza's Bawal Collection  dan sertakan sekali kod kain , nama , alamat dan no telefon . kemudian fiza akan beritahu maklumat yang selanjutnya ok ! . 

*P/s : stok baru dah sampai . Alhamdulillah , rezeki Allah itu luas . In Shaa Allah akan  re-stock tudung bawal pula



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Blue Van Giveaway II


Blue Van Giveaway II . Comelnya banner dia kan . Ohsem . Jom Join , 5 pemenang bertuah akan dapat 2 peket Shiseido Black Mask . Fuhh , superb . Klik Banner utk join . Simple sahaja .
P/s : teringin nak pakai shiseido . Bagus ke ?



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

2nd Giveaway by OhhAeen



Hello March ! seronoknya bulan mac dah tiba .*lompat kegirangan* The most special month of my life . Hari ni just passed by a giveaway segmen . Lama tak join segmen ni dek kesibukan dengan tutorial dan kuiz tambah lagi dengan society . fuhhhh , penat . Jadi , fiza nak ajak semua join segmen ni . Simple je tanpa perlu klik macam-macam . OHSEM bukan ! hehe . Klik Banner untuk join ok !

Fiza Tag : Si Cantik 1 | Si Cantik 2 | Si Cantik 3 | Si Cantik 4 |


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Egyptian Cotton 2 for Sale !!!

Test mic 1 . 2 . 3 . SHafiza's Bawal Collection kembali bersiaran semula setelah beberapa lama menyepi . cewaaaah . Poyo nyer ayat . Kali ni , fiza nak update stok Egyptian Cotton terbaru setelah mendapat hit yang positif minggu lepas . Alhamdulillah , ramai berpuas hati dengan material kain Egyptian Cotton dan patternnya yang cantik dan unik . Nampak je pattern tu old fashion , tapi bila buat baju , fuhh , mantap kau ! Seriously . So , malas nak berceloteh panjang-panjang sebab sangat penat hari ini . Tak tahu kenapa rasa letih tu kuat sangat . Jom semua , kita cuci mata .

Code : EG 04
Price : RM 40

Code : EG 05
Price : RM 40

Code : EG 06
Price : RM 40

Code : EG 07
Price : RM 40

Harga hanya RM 40 SAHAJA + Free Postage . Harga asal mencecah RM 90 . Material kain : cotton , sejuk bila dipakai , absorb peluh dan tidak melekat di badan . Cantik-cantik . Seriously , fiza sendiri dah try pakai . Kawan fiza pun ada yang dah beli dan berpuas hati dengan kainnya . Cantik bila dibuat baju kurung . Berminat ? Bolehlah singgah SINI dan PM ShBC . Kemudian fiza akan beritahu maklumat lanjut :)






Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Mid Sem exam !

Nampaknya bulan Februari dah nak sampai ke penghujungnya . oh yeah , suka suka suka * lompat katak* . Tak lama lagi bulan MAC ! tak sabarnya tunggu bulan mac . Tak lama lagi genaplah umur aku 19 tahun . Nine-TEEN . Last age as a teenager . fuuhh , dah tua rupanya aku ni . Tua ke ? *angkat kening ziana zain* Umur je meningkat tapi muka sentiasa baby face . kikikiki . merepek ja fiza nih . maklumlah , sindrom mid-sem exam dah sampai kan .

Guess what , 10 mac dah start mid sem break ! oh yeah , tup tup minggu depan dah start cuti seminggu . Perasaan ? Ehem , suka duka fiza bercampur baur macam rojak campur . Dalam dilema mood cuti n mood exam sebab Mid Sem Exam LEPAS cuti ! fuhh , nampak permainannya di situ ? 
"Wahai sayang-sayangku buku fizik , buku btq dan buku maths , come to mama sayang .Kita balik rumah" 
Yeah ! nampak semangat di situ sebenarnya . Aku nak tebus balik kekecewaan semester 1 yang lepas . Semester 1 lepas aku terumbang-ambing tak reti urus masa dengan baik untuk persatuan dan study . Banyak main-main katakan . Jadi , taknak lah banana fruits two time kan bak kata adnan sempit . Nampaknya , hari-hari aku kena date dengan "sayang-sayangku" 24/7 tip top tanpa leka . kuang kuang kuang *senyum penuh makna* . Amboi fiza , "dating dating" jugak , dating dengan Allah jangan lupa . Pesanan buat semua , even korang busy mana,sibuk menelaah buku yang setebal 5 jengkal , solat jangan lupa . Solat kan penghubung kita denganNya . Jangan lupa juga berdoa memohon kepada Allah agar dipermudahkan segala urusan mengingat dan menuntut ilmu . Jom sama-sama kita amalkan doa ini .

Doa dipermudahkan segala urusan 
Jadi , buat semua yang akan menghadapi exam , tak kira la exam kecil exam besar , jangan takut k . Usahalah sebaik mungkin , jaga hubungan dengan Allah dan manusia , plus jangan lupa doa serta tawakkal kepada Allah .


P/s : Penatnya minggu ni . dah start busy dengan compilation . kuiz berderet-deret dengan tutorial lagi . Stok tudung baru dah sampai . check it out di SHafiza's Bawal Collection




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Kain LaVille de Paris

Announcement announcement ! hehe , Raya Aidilfitri bakal menjelma dalam beberapa bulan sahaja lagi . Apalah cik Fiza ni , Puasa pun belum dah terfikir raya . isy isy isy . tak patut betul . Actually saja je buat promotion . ShBC akan re-stock sabtu ni , mark on your calendar ok ! cewah . hehe . Kali ni cik Fiza nak buat promotion kain pasang , LaVille de Paris . Fuhh , nama , bukan calang-calang nama , mari jauh dari Paris tu . hehe . Kainnya sedap dipakai ,lembut macam sutera . Sesuailah untuk dipakai time raya , ataupun nak ke office ke . Nak lagi masyuk , pakai p kelas . Comfirm jadi perhatian . Cantik pattern kali ni . Hari tu cik Fiza survey , tak nampak lagi dijual di mana-mana , kut kut lah terlepas pandang . Available in 7 colours . Harganya dalam lingkungan RM 85-90 . Jom cuci mata . Ayuh!


Code : LV 1
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 2
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 3
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 4
Price : RM 85 ( tiada batu)
Code : LV 5
Price : RM 85 ( tiada batu)
Code : LV 6
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 7
Price : RM 90 ( ada batu)

Sekiranya berminat , bolehlah jenguk-jenguk page SHafiza's Bawal Collection dan PM untuk order . In Shaa Allah , minggu ni cik Fiza update tudung bawal . jemputlah singgah page cik Fiza ok ^^ .

P/s : Letih coz busy uruskan aktivit dan compilation minggu ni . Ustaz Don datang CFS IIUM PJ jumaat ni . Jemput dengar ceramah beliau "Gua ikut Enta" di masjid uia PJ


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Egyption Cotton For SALE !

Apa khabar semua ? Sihat ? Kalau sihat , jerit SAYA kuat-kuat ok ! . Alhamdulillah , selesai sudah event yang cik fiza and the team perlu handle . Alhamdulillah , lega rasanya , dah lepas satu tanggungjawab . Lepas ni ada lagi program , takpelah...Pengalaman kan guru yang terbaik . Ooops terlepas topik pula . Kali ni cif Fiza nak buat promotion sikit .

Pernah dengar kain Egyptian Cotton ? Material dari cotton dan sejuk bila dipakai . Seriously , dalam banyak-banyak kain cotton , cik fiza suka sangat dengan Egyptian Cotton ni . Tak melekat di badan dan selesa je bila dipakai . Kainnya absorb peluh , jadi takdelah kita rasa melekit sangat bila dipakai kan ? So , kali ni cik Fiza nak buat SALE untuk kain pasang Egyptian Cotton , 4 meter just for RM 40 SAHAJA . Free postage . Menarik kan ? . Setakat ni ada 3 pattern je dalam stok . Meh kita cuci mata .

EG 03
RM 40 sahaja  ( SOLD)
EG 02
RM 40 sahaja

(Booked)
EG 01
RM 40 sahaja

(SOLD )

Murah kan ! Free postage lagi tu . Harga pasaran average RM 90 untuk 4 meter . Kalau buat baju kurung pesak , sangat cantik ! seriously , cik fiza pun ada baju kurung dari kain yang sama . Berminat ? Buka page SHafiza's Bawal Collection dan PM atau message cik Fiza di nombor yang tertera . Sertakan sekali nama , alamat , no telefon dan code kain ok ! then Cik Fiza akan bagitahu maklumat lanjut .

P/S : Alhamdulillah , rezeki yang tidak disangka-sangka


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Ibadah Camp

Keletihan di hujung minggu . Alhamdulillah , Program Ibadah Camp untuk pelajar Biological Science dan Dentist dah habis dah . Boleh tarik nafas lega . Sememangnya memenatkan dengan jadual yang pack . Alhamdulillah , penat-penat pun still bersemangat juga join aktiviti . Fuhh , banyak input and output menarik sepanjang dua hari berlangsung .

Al-kisahnya , program ni memang wajib untuk semua student CFS IIUM before pursue degree ke main campus nanti . Mula-mula datang dengan perasaan berbelah bagi antara paksa dan rela . Cewah , macam cerita novel gitu . Seriously memang tak nak pergi , rasa nak escape je . Tapi , aku try fikir positif , lebih baik habiskan cepat . Kalau lambat nanti tak senang duduk pula . Macam-macam TALK , GROUP SESSION dilakukan . Kebanyakannya tentang leadership . IIUM want to produce a better quality of leader for the sake of ummah . Not a so-so leader but TIP TOP leader . So far so good lah , hati pun bolehlah terima dengan ikhlasnya . Group-mate pun sporting , takdelah muka kelat semacam . *ampun yer * hehe . Nasib baik dapat makanan free sepanjang program . Dapatlah jadi pengubat hati yang tersepit antara paksa-rela ni . Kan bagus dapat makanan free hari-hari , takdelah aku duk berkerut fikir pasal duit yang duk asyik surut je ni .

Bila habis je program , balik bilik , gedebushhhh terlentang tidur . Lenanya tak terkata , agak-agak kalau baling bom pun tak sedar kot . Teruknya fiza kalau tidur . haha . Jangan kata aku tak ambil lesson dari kem tu . Ada lah juga yang tarik perhatian aku especially part bisnes tu , apa lagi . Blink blink la mata aku dengan duit . Nampak sangat kan cik fiza ni mata duitan ? haha , just kidding . Ibadah Camp ni senang kata menarik dan banyak input and output berguna yang boleh kita apply dalam kehidupan . Nak merasa pengalaman ? Sign up lah untuk jadi salah seorang student CFS IIUM PJ , comfirm korang dapat rasa . hahaha . Sorry lah tak upload picture group-mate yang super duper gempak dan kenangan time ibadah camp . Sememangnya handset cik fiza ni duk keletung keletang jatuh tak habis-habis . Ganasnya hai diriku ini .



P/s : Sedang berkira-kira nak kumpul duit beli HTC . Fuhh , a long way to go
Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

"Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac


Happy becoming birthday Cik "Si Gule" on this 19 March 2013 . Sama bulan dengan cik Fiza lah ! Cuma saya awal dua hari je . hehe ^^ . Moga pada umur ini "Si Gule" dan umur yang akan datang , hidup "Si Gula" sentiasa di bawah lembayung rahmatNya . 
Ni untuk "si Gule "

Rakan-rakan blogger , jom sama-sama kita wish untuk "si Gula" . Sweetnya ejulz buat segmen ni utk org yg special kan . Klik banner di atas utk join ^^

 P/s : agak-agak ada tak orang nak buat macam ni untuk cik Fiza ? waiting . hehe




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


Comelnya banner segmen ni ! Jom join segmen ni ramai-ramai untuk tambah kenalan baru . Nak join ? klik banner untuk join segmen dari Hidayah Halim . Mudah sangat . saya tag Cik Lime Green




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Stress !

Ya Allah , entah kenapa rasa down sangat kali ni . Rasa macam nak menjerit kuat-kuat dekat menara KLCC *over sangat tu* . Minggu ni dan minggu depan seriously minggu yang busy buat diriku . SANGAT BUSY . Sabtu dan ahad ada Leadership Training ( Led Train ) , Ahad malam ada meeting dan Pemilihan ayat untuk pertandingan Tarannnum Raudhah Amal Islami . Isnin malam kena handle Pertandingan Tarannum .Selasa pagi ada Tutorial Test n Kuiz Math , Rabu malam ada Study circle dan Khamis Kuiz Physics . Besar kemungkinan ada kelas ganti physics n maths minggu tu . Rasa macam nak *tengok bawah* pun ada juga .



Sabar fiza sabar . Chill , think positive . U can do it fiza ! Ada lagi yang lebih BUSY mampu je score yang terbaik . Di sebalik kesusahan terdapat kesenangan . Bukankah itu janji Allah ? Fuhh ,buat rakan-rakan semua , doakan lah diriku ini mampu menghadapi ujian yang bakal ku hadapi ini . Belajar memang pahit tetapi bila dah berjaya hilang segala kepahitan tu . In Shaa Allah , Fiza boleh ! nampaknya Perlukan stok eye collagen banyak-banyak untuk hilangkan mata panda ku .




P/s : Tak jadi jerit dekat KL tower , nanti famous pulak sampai masuk paper . haha . 



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

GIVEAWAY GOSSIP GIRL

  •   X perlu entry berjela
  •   Kopipes dan komen sahaja
  •   Tunggu tarikh pengumuman hadiah anda
  •   Hanya follow dan like AQOUSTICA ZATI

HADIAH
  • SATU NOVEL "SEMILIR CINTA"
  • 5 RIBBON BROOCHES
  • 5 HEART BOOKMARK CORNER + 10 STICK BOOKMARK
  • 20 LAMINATED BLOGGER BOOKMARK
  • 9 LOLLIPOP ICE CREAM

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

i am a cake lover !





Fuhh , menggoda iman betul tengok gambar-gambar kek ni . Kecur air liur tengok gambar-gambar ni time facebook-ing . Kejamnya sape yang post gambar ni ! huhu . SAYA SUKA KEK . tapi , tak boleh makan selalu . kenapa ? Sebab , kita kena kurangkan pengambilan gula dalam makanan . Nampak cantik tapi sebenarnya beracun . Cewaaah , ayat bukan main . Terlalu banyak gula boleh sebabkan diabetes . Bukankah prevent is better then cure . So , bukan tak boleh makan , just kurangkan k . Nanti kita dapat diabetes awal-awal di usia yang muda ni , sape yang susah ? Kita jugak kan ? 

P/s : Usia dah nak masuk 19 dah tak lama lagi , i wish ada orang hadiahkan kek coklat cheese . *wink wink * Ade ke yang nak hadiahkan ? hehe .


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Promotion Tudung Bawal 1

A few days ago , cik Fiza baru je launch kan SHafiza's Bawal Collection . Actually , sekadar menjana pendapatan sampingan je sebenarnya . Baru je mula dalam bidang ni . Jadi nak minta jasa baik rakan-rakan blogger untuk like page ShBC  yer . In Shaa Allah , banyak design baru akan di update tak lama lagi . Alhamdulillah , setakat ni berjalan lancar . Cantik-cantik warnanya kali ni . Nak tengok pattern tudung bawal apa yang ada ? bolehla jenguk-jenguk ke page ShBC yer . Harganya pun berpatutan dan kualitinya memang tiptop . Ada juga cik Fiza tengok design yang sama macam apa yang cik Fiza jual , tapi kain dia rasa lain . Tapi , lain orang lain cita rasa kan ? 

So , kali ni nak promotion lah sikit beberapa design tudung bawal simple je . Sesuai la untuk student yang nak ke kelas ke , jalan-jalan ke , bercuti ke and so on . Senang kata sesuai lah untuk semua peringkat umur . hehe . Kali ni , stok baru Tudung Bawal Bidang 45 sulam batu bunga kelapa dekat kepala dan juga sulam batu biasa . Nampak sama tapi lain . haha

Sulam Batu Bunga Kelapa
RM 25 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu Bunga Kelapa
RM 25 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu
RM 20 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu
RM 20 sahaja *tak termasuk pos*


Berminat ? Boleh lah PM cik fiza di page ShBC yer dan sertakan sekali nama , alamat , kod tudung dan juga no telefon tak pun just text di nombor yang tertera dekat page ShBC . Kemudian Cik fiza akan bagitahu maklumat lanjut . In Shaa Allah , kualiti dijamin dan harganya juga berpatutan . Support bisnes cik Fiza yer . Terima kasih semua ^^


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Random Giveaway by LS


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  • Mestilah warganegara Malaysia sahaja. 
  • Jantina : Lelaki / Perempuan. Pondan? Tak layak XD
  • WAJIB ada blog.


CARA-CARA MENYERTAI GIVEAWAY
  • WAJIB follow blog penganjur. *utk tahu segala perkembangan GiveAway
  •  *Info terkini akan di updated di sini.
  • Buat satu Entry bertajuk Random Giveaway by LS
  • TAG sekurang-kurangnya 2 Blogger dan pastikan mereka tahu.
  • Letak banner, dan hantarkan link entry anda dibawah. SIAP! :)
  • Giveaway akan terbatal jika kurang 50 penyertaan.
 Simple kan? Apa lagi , jom lah kita join ramai-ramai . *p/s : i hope i get that super duper botol air yang comel .^^ * Aku tag : Cik Lime Green | Fairuz | Tiz Zack


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Segmen :Jom Masuk Bloglist & Review Blog by Cik Aishah


Recently , aku rajin la pulak join segmen . Almaklumla , kita ni dengar nasihat orang yg lagi berpengalaman dalam arena blog dan ternyata berhasil plus menyeronokkan . Moh ler kita join segmen ni ramai-ramai yer ! TRY IT just by clicking here >>>> Segmen : Jom Masuk Bloglist & Review Blog by Cik Aishah


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

SHafiza's Bawal Collection

This time Cik Fiza nak buat promosi . Anyone berminat dengan tudung bawal ? Tudung bawal tak luput ditelan zaman . cewaaah . Actually , aku ada launch satu page fesbuk yang diberi nama SHafiza's Bawal Collection (ShBC) . Klik link ni to visit ok! Baru sahaja buat page ni . Sambil belajar sambil buat income actually sementara tunggu dapat elaun yang umpama tunggu buah durian tak jatuh- jatuh ni kan . Jom kita cuci mata sikit . jadi , untuk memudahkan semua , aku upload la skali yer dalam blog buat permulaan ni . Nak luaskan jalur lebar . ^^

Jadi , apa yang ShBC sediakan sebenarnya? ShBC provides you newest fresh design and colours of tudung bawal . Bawal gred 1 punya . tip top kualitinya . Seriously , kebanyakan orang repeat order sebelum mula launch page kat fb . Sebelum ni berniaga by  hand saja . My mom sold it to her cliques , and my aunt too . So , ramai customer puas hati . So , cik fiza tengah rajin ni . apa kata jom kita cuci mata ^^


Tudung Bawal bidang 45 Sulam Tepi + manik Batu

Price : RM 25 only 
*postage not included* 



Code : A 01
Code : A 02
Code : A 03
Code : A 04
Code : A 05
Code : A 06
Code : A 07
Code : A 08
Code : A 09
Code : A 10


Well ? intrested ? Sekiranya berminat , boleh click link SHafiza's Bawal Collection dan like page itu yer . PM ShBC dan sertakan sekali , nama , alamat , no telefon dan code tudung . Satu design satu sahaja . Siapa cepat dia yang dapat . Just 25 ringgit sahaja . harga yang anda takkan dpt di mana-mana . Sekiranya anda sedang study di CFS IIUM Petaling Jaya , postage adalah percuma dan akan dihantar terus kepada anda .
  







Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3