New Design of La Ville Lumiere de Paris

SHafiza's Bawal Collection bersiaran lagi di sini . Kali ni , promosi last stock ! Fiza nak buat promosi . Lagi beberapa bulan je nak raya kan ? Jadi , dah tempah baju raya ? Cepat-cepat lah tempah okay ! Dengar kata tailor akan stop ambil tempahan bulan 4 ni . Rasanya lah . Dah ada kain belum ??? kalau belum ada , xpe xpe . Fiza ada jalan penyelesainnya . Tak perlu pergi ke kedai or jalan segala jalan . A few weeks ago fiza ada update new stock dekat FB dan Alhamdulillah , macam goreng pisang panas . Cepat je jalan . Memang CANTIK patternnya hari tu . Alhamdulillah , banyak feedback yang baik daripada pembeli . Kainnya memang sedap . Material Crepe , sejuk lembut dan tebal . Tak jarang . Patternnya sesuai untuk semua peringkat umur .

La Ville Padi
RM 75 

Italian Nalis
RM 70

La Ville Ranting
RM 75

La Ville Panjang
RM 75

Cantik kan ? Cepat cepat . Satu je available bagi setiap pattern . PLUS , FREE POSTAGE OFFERED . Nak order ? boleh lah Order di sini dan sertakan sekali nama , alamat , no telefon dan juga nama item dalam blog ni ok ! . Pembayaran melalui bank islam yer . Nanti fiza akan beritahu no akaun dan maklumat yang lain . Seriously , sangat cantik dan puas hati bila dipakai .


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

3 comments:

  1. hai fyza..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. as salam , blogwalking jom join segmen ni first segmen :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete
  3. jom join my 1st GA!http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete