Italian Nalis 100% Digital

Yeay , cuti mid sem break dah mula . Alhamdulillah . uppps , tak boleh seronok sakan sangat , sebab naik je cuti , exam mid sem dah start . Fuhh , takpe lah , take a break kejap . fiza tak mau fikir dulu pasal exam . Ni ha , nak habaq mai kat kalian semua . STOK BARU dah sampai . ShBC baru je re-stock kain baru . Cantik-cantik belaka design dia . Mula-mula , fiza update dulu tentang kain Italian Nalis 100% Digital . Available in 3 colours only ! Cream , blue and turqoise . cantik sangat dan sesuai untuk semua peringkat usia . Kain dia lembut , sejuk je bila dipakai dan Yang penting betul-betul terletak pada badan . 




Code : NALIS ( warna : cream/blue/turqoise )
Price : RM 75 ( manik batu ) dan RM 70 ( tanpa manik batu ) *Tak termasuk postage*

Maniknya hanya terdapat di bahagian hadapan baju .  Simple sahaja . Boleh je jadi baju raya . Don't miss it . Jika berminat ? Boleh lah PM SHafiza's Bawal Collection  dan sertakan sekali kod kain , nama , alamat dan no telefon . kemudian fiza akan beritahu maklumat yang selanjutnya ok ! . 

*P/s : stok baru dah sampai . Alhamdulillah , rezeki Allah itu luas . In Shaa Allah akan  re-stock tudung bawal pula



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment