New Design of La Ville Lumiere de Paris

SHafiza's Bawal Collection bersiaran lagi di sini . Kali ni , promosi last stock ! Fiza nak buat promosi . Lagi beberapa bulan je nak raya kan ? Jadi , dah tempah baju raya ? Cepat-cepat lah tempah okay ! Dengar kata tailor akan stop ambil tempahan bulan 4 ni . Rasanya lah . Dah ada kain belum ??? kalau belum ada , xpe xpe . Fiza ada jalan penyelesainnya . Tak perlu pergi ke kedai or jalan segala jalan . A few weeks ago fiza ada update new stock dekat FB dan Alhamdulillah , macam goreng pisang panas . Cepat je jalan . Memang CANTIK patternnya hari tu . Alhamdulillah , banyak feedback yang baik daripada pembeli . Kainnya memang sedap . Material Crepe , sejuk lembut dan tebal . Tak jarang . Patternnya sesuai untuk semua peringkat umur .

La Ville Padi
RM 75 

Italian Nalis
RM 70

La Ville Ranting
RM 75

La Ville Panjang
RM 75

Cantik kan ? Cepat cepat . Satu je available bagi setiap pattern . PLUS , FREE POSTAGE OFFERED . Nak order ? boleh lah Order di sini dan sertakan sekali nama , alamat , no telefon dan juga nama item dalam blog ni ok ! . Pembayaran melalui bank islam yer . Nanti fiza akan beritahu no akaun dan maklumat yang lain . Seriously , sangat cantik dan puas hati bila dipakai .


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

5th Giveaway by Aimi Wardina


Jom Join 5th Giveaway by Aimi Wardina . Oh yeah , great news , sesiapa nak menang tudung bawal ini , jomlah join giveaway ni . banyak hadiah ditawarkan . Plus , Aimi juga berikan tips utk menang . menarikkan ? Apa lagi . jom join ! klik banner ok :D

Cantikkan ? Siapa yang bertuah akan dapat ini drpd SHafiza's Bawal Collection
Fiza tag Si Cantik 1 | Si Cantik 2 | Si Cantik 3 |




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

GEMPAK GIVEAWAY BY AFIE



Hadiah-hadiah untuk peserta
Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

Pemenang dipilih dari :
1. Top referrel dapat 2 hadiah
2. Cabutan Tangan

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Exam week !

Fuhh , lama tak menaip di blog fiza ni . Sedar tak sedar dah masuk pertengahan semester rupanya . lagi 2 bulan je lagi fiza nak habis semester 3 di CFS IIUM ni . Yeay yeay yeay . *joget -joget* . Seronoknya hai hati ini . Ooops , lupa pula , masih lagi berbaki setahun lagi di CFS ni haaaa . Bulan 6 ni dah masuk 2nd year dan jadi senior . Fuhh , along way to go . In Shaa Allah 2014 nanti fiza akan pursue study ke UIA Kuantan .

Minggu ni 23-24/3 ada exam Matematik dan Fizik . then 3/4 pula exam Basic Themes of Al-Quran. Ya Allah , seriously fiza rasa cuak sekarang . bukan apa , fiza ni lemah math dan fizik . Ingat lagi time form 5 dulu , perit rasanya nak memahami add math dan math . Asyik dapat C memanjang . jeles juga tengok kawan-kawan ramai dapat A+ add math . Tapi , alhamdulillah , berkat usaha yang istiqamah , bantuan cikgu dan rakan-rakan dan serta doa yang tidak putus kepada Yang ESA . Alhamdulillah , fiza berjaya . Sesungguhnya setiap kesukaran akan diiringi kesenangan , betul tak ? Mestilah betul , sebab ini janji Allah dalam surah Al-Insyirah @ Alam nasyrah yang selalu uollss baca kan .

Yeah ! fiza harus bangkit . bukan harus tapi WAJIB . Kena optimis ni . Kalau orang lain boleh , kenapa fiza tak boleh kan ? Doakan kejayaan fiza dan rakan-rakan yer wahai teman-teman sekalian . Fuhhh , boleh boleh dan boleh !!


P/s : SHafiza's Bawal Collection akan berjalan seperti biasa . Jemput singgah page fiza untuk lihat tudung cantik-cantik . To all shawl lovers , nantikan shawl cotton stretched corak tribal yer ! 





Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Segmen Jom Pilih Hadiah!


Wah , menariknya segmen ni . Seriously . Apa yang menariknya ??? U ollss boleh pilih hadiah sendiri . wah wah wah . tawarannya pun masyuk juga . Nak join ? jom join ramai-ramai , klik banner k . TUPPPP , u olls directly directed to the owner's blog . T&C dia pun x complicated sangat . AYUH KITA PILIH HADIAH .
Fiza pilih dress dengan body scrub d'herb ok ;)





Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Jumlah Followers : 65 

Jom tambahkan kenalan . Berkawan biar seribu ! kalau boleh , lagi ramai lagi bagus kenalan kita . Ukhwah itu indah ^^ . Klik Banner utk join 

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Italian Nalis 100% Digital

Yeay , cuti mid sem break dah mula . Alhamdulillah . uppps , tak boleh seronok sakan sangat , sebab naik je cuti , exam mid sem dah start . Fuhh , takpe lah , take a break kejap . fiza tak mau fikir dulu pasal exam . Ni ha , nak habaq mai kat kalian semua . STOK BARU dah sampai . ShBC baru je re-stock kain baru . Cantik-cantik belaka design dia . Mula-mula , fiza update dulu tentang kain Italian Nalis 100% Digital . Available in 3 colours only ! Cream , blue and turqoise . cantik sangat dan sesuai untuk semua peringkat usia . Kain dia lembut , sejuk je bila dipakai dan Yang penting betul-betul terletak pada badan . 




Code : NALIS ( warna : cream/blue/turqoise )
Price : RM 75 ( manik batu ) dan RM 70 ( tanpa manik batu ) *Tak termasuk postage*

Maniknya hanya terdapat di bahagian hadapan baju .  Simple sahaja . Boleh je jadi baju raya . Don't miss it . Jika berminat ? Boleh lah PM SHafiza's Bawal Collection  dan sertakan sekali kod kain , nama , alamat dan no telefon . kemudian fiza akan beritahu maklumat yang selanjutnya ok ! . 

*P/s : stok baru dah sampai . Alhamdulillah , rezeki Allah itu luas . In Shaa Allah akan  re-stock tudung bawal pula



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

Blue Van Giveaway II


Blue Van Giveaway II . Comelnya banner dia kan . Ohsem . Jom Join , 5 pemenang bertuah akan dapat 2 peket Shiseido Black Mask . Fuhh , superb . Klik Banner utk join . Simple sahaja .
P/s : teringin nak pakai shiseido . Bagus ke ?



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

2nd Giveaway by OhhAeen



Hello March ! seronoknya bulan mac dah tiba .*lompat kegirangan* The most special month of my life . Hari ni just passed by a giveaway segmen . Lama tak join segmen ni dek kesibukan dengan tutorial dan kuiz tambah lagi dengan society . fuhhhh , penat . Jadi , fiza nak ajak semua join segmen ni . Simple je tanpa perlu klik macam-macam . OHSEM bukan ! hehe . Klik Banner untuk join ok !

Fiza Tag : Si Cantik 1 | Si Cantik 2 | Si Cantik 3 | Si Cantik 4 |


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3