Promotion Tudung Bawal 1

A few days ago , cik Fiza baru je launch kan SHafiza's Bawal Collection . Actually , sekadar menjana pendapatan sampingan je sebenarnya . Baru je mula dalam bidang ni . Jadi nak minta jasa baik rakan-rakan blogger untuk like page ShBC  yer . In Shaa Allah , banyak design baru akan di update tak lama lagi . Alhamdulillah , setakat ni berjalan lancar . Cantik-cantik warnanya kali ni . Nak tengok pattern tudung bawal apa yang ada ? bolehla jenguk-jenguk ke page ShBC yer . Harganya pun berpatutan dan kualitinya memang tiptop . Ada juga cik Fiza tengok design yang sama macam apa yang cik Fiza jual , tapi kain dia rasa lain . Tapi , lain orang lain cita rasa kan ? 

So , kali ni nak promotion lah sikit beberapa design tudung bawal simple je . Sesuai la untuk student yang nak ke kelas ke , jalan-jalan ke , bercuti ke and so on . Senang kata sesuai lah untuk semua peringkat umur . hehe . Kali ni , stok baru Tudung Bawal Bidang 45 sulam batu bunga kelapa dekat kepala dan juga sulam batu biasa . Nampak sama tapi lain . haha

Sulam Batu Bunga Kelapa
RM 25 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu Bunga Kelapa
RM 25 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu
RM 20 sahaja *tak termasuk pos*
Sulam Batu
RM 20 sahaja *tak termasuk pos*


Berminat ? Boleh lah PM cik fiza di page ShBC yer dan sertakan sekali nama , alamat , kod tudung dan juga no telefon tak pun just text di nombor yang tertera dekat page ShBC . Kemudian Cik fiza akan bagitahu maklumat lanjut . In Shaa Allah , kualiti dijamin dan harganya juga berpatutan . Support bisnes cik Fiza yer . Terima kasih semua ^^


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

2 comments:

  1. tahniah2...sb dah ade bisnes page...i support you. nt follow my blog jugak ye.. ;)

    ReplyDelete
  2. Thank you :D . dah follow back da ^^
    thanks yor ur support ^^

    ReplyDelete