Stress !

Ya Allah , entah kenapa rasa down sangat kali ni . Rasa macam nak menjerit kuat-kuat dekat menara KLCC *over sangat tu* . Minggu ni dan minggu depan seriously minggu yang busy buat diriku . SANGAT BUSY . Sabtu dan ahad ada Leadership Training ( Led Train ) , Ahad malam ada meeting dan Pemilihan ayat untuk pertandingan Tarannnum Raudhah Amal Islami . Isnin malam kena handle Pertandingan Tarannum .Selasa pagi ada Tutorial Test n Kuiz Math , Rabu malam ada Study circle dan Khamis Kuiz Physics . Besar kemungkinan ada kelas ganti physics n maths minggu tu . Rasa macam nak *tengok bawah* pun ada juga .



Sabar fiza sabar . Chill , think positive . U can do it fiza ! Ada lagi yang lebih BUSY mampu je score yang terbaik . Di sebalik kesusahan terdapat kesenangan . Bukankah itu janji Allah ? Fuhh ,buat rakan-rakan semua , doakan lah diriku ini mampu menghadapi ujian yang bakal ku hadapi ini . Belajar memang pahit tetapi bila dah berjaya hilang segala kepahitan tu . In Shaa Allah , Fiza boleh ! nampaknya Perlukan stok eye collagen banyak-banyak untuk hilangkan mata panda ku .




P/s : Tak jadi jerit dekat KL tower , nanti famous pulak sampai masuk paper . haha . 



Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

2 comments:

  1. don't give up!!
    ingatan untuk diri saya jugak...
    And good luck for your competition!! XD

    ReplyDelete
  2. Betul betul betul ! Thank you ^^ .

    ReplyDelete