i am a cake lover !





Fuhh , menggoda iman betul tengok gambar-gambar kek ni . Kecur air liur tengok gambar-gambar ni time facebook-ing . Kejamnya sape yang post gambar ni ! huhu . SAYA SUKA KEK . tapi , tak boleh makan selalu . kenapa ? Sebab , kita kena kurangkan pengambilan gula dalam makanan . Nampak cantik tapi sebenarnya beracun . Cewaaah , ayat bukan main . Terlalu banyak gula boleh sebabkan diabetes . Bukankah prevent is better then cure . So , bukan tak boleh makan , just kurangkan k . Nanti kita dapat diabetes awal-awal di usia yang muda ni , sape yang susah ? Kita jugak kan ? 

P/s : Usia dah nak masuk 19 dah tak lama lagi , i wish ada orang hadiahkan kek coklat cheese . *wink wink * Ade ke yang nak hadiahkan ? hehe .


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment