SHafiza's Bawal Collection

This time Cik Fiza nak buat promosi . Anyone berminat dengan tudung bawal ? Tudung bawal tak luput ditelan zaman . cewaaah . Actually , aku ada launch satu page fesbuk yang diberi nama SHafiza's Bawal Collection (ShBC) . Klik link ni to visit ok! Baru sahaja buat page ni . Sambil belajar sambil buat income actually sementara tunggu dapat elaun yang umpama tunggu buah durian tak jatuh- jatuh ni kan . Jom kita cuci mata sikit . jadi , untuk memudahkan semua , aku upload la skali yer dalam blog buat permulaan ni . Nak luaskan jalur lebar . ^^

Jadi , apa yang ShBC sediakan sebenarnya? ShBC provides you newest fresh design and colours of tudung bawal . Bawal gred 1 punya . tip top kualitinya . Seriously , kebanyakan orang repeat order sebelum mula launch page kat fb . Sebelum ni berniaga by  hand saja . My mom sold it to her cliques , and my aunt too . So , ramai customer puas hati . So , cik fiza tengah rajin ni . apa kata jom kita cuci mata ^^


Tudung Bawal bidang 45 Sulam Tepi + manik Batu

Price : RM 25 only 
*postage not included* 



Code : A 01
Code : A 02
Code : A 03
Code : A 04
Code : A 05
Code : A 06
Code : A 07
Code : A 08
Code : A 09
Code : A 10


Well ? intrested ? Sekiranya berminat , boleh click link SHafiza's Bawal Collection dan like page itu yer . PM ShBC dan sertakan sekali , nama , alamat , no telefon dan code tudung . Satu design satu sahaja . Siapa cepat dia yang dapat . Just 25 ringgit sahaja . harga yang anda takkan dpt di mana-mana . Sekiranya anda sedang study di CFS IIUM Petaling Jaya , postage adalah percuma dan akan dihantar terus kepada anda .
  







Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment