Egyption Cotton For SALE !

Apa khabar semua ? Sihat ? Kalau sihat , jerit SAYA kuat-kuat ok ! . Alhamdulillah , selesai sudah event yang cik fiza and the team perlu handle . Alhamdulillah , lega rasanya , dah lepas satu tanggungjawab . Lepas ni ada lagi program , takpelah...Pengalaman kan guru yang terbaik . Ooops terlepas topik pula . Kali ni cif Fiza nak buat promotion sikit .

Pernah dengar kain Egyptian Cotton ? Material dari cotton dan sejuk bila dipakai . Seriously , dalam banyak-banyak kain cotton , cik fiza suka sangat dengan Egyptian Cotton ni . Tak melekat di badan dan selesa je bila dipakai . Kainnya absorb peluh , jadi takdelah kita rasa melekit sangat bila dipakai kan ? So , kali ni cik Fiza nak buat SALE untuk kain pasang Egyptian Cotton , 4 meter just for RM 40 SAHAJA . Free postage . Menarik kan ? . Setakat ni ada 3 pattern je dalam stok . Meh kita cuci mata .

EG 03
RM 40 sahaja  ( SOLD)
EG 02
RM 40 sahaja

(Booked)
EG 01
RM 40 sahaja

(SOLD )

Murah kan ! Free postage lagi tu . Harga pasaran average RM 90 untuk 4 meter . Kalau buat baju kurung pesak , sangat cantik ! seriously , cik fiza pun ada baju kurung dari kain yang sama . Berminat ? Buka page SHafiza's Bawal Collection dan PM atau message cik Fiza di nombor yang tertera . Sertakan sekali nama , alamat , no telefon dan code kain ok ! then Cik Fiza akan bagitahu maklumat lanjut .

P/S : Alhamdulillah , rezeki yang tidak disangka-sangka


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

2 comments:

  1. slm kenal.. follow sini ye.. cantik kain Egyptian Cotton.. berkenan la plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm . Thanks sudi follow . Kainnya memang cantik , 1 design satu sahaja . sudilah singgah page fb saya yer , in shaa Allah ada pattern baru . Berbaloi pakai ^^

      Delete