SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


Comelnya banner segmen ni ! Jom join segmen ni ramai-ramai untuk tambah kenalan baru . Nak join ? klik banner untuk join segmen dari Hidayah Halim . Mudah sangat . saya tag Cik Lime Green




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

30 comments:

  1. gud luck.. :)

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan, dtg dari segmen yg sma.. singgah my blog
      n follow http://noorkhuzieenperli.blogspot.com
      sda follow awk..

      Delete
  2. dtg darisegmen yg sama... jemput singgah...^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segemn-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. senarai peserta dah update! follow sini jgk.jmput singgah blog kwn2 yg lain ok.

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    tahniah,blog cik fiza dah tersenarai dlm bloglist sy!

    ReplyDelete
  4. Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    ReplyDelete
  6. dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. singgh sini dr segmen yg sama done follow =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama ^^
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama...
    follow me back..^.^

    http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. hye ! saya singgah :)

    http://dramaticyang.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. done follow :) jom ke rumah saya

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    cik akak follow sini

    ReplyDelete
  15. cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen sama . =D done follow
    Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen sama.. done follow...

    follow blik eh...

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. done follow..jemput datang ke teratak ku !!
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. dtg dri segmen :)
    dtg la blog nida

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama .follow sini .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~ 65

    ReplyDelete
  25. salam terjah dari blog ke blog

    ReplyDelete
  26. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete