Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Photobucket

Hari ni , saje saje blogwalking dan terjumpa segmen ni dalam blog sister Nadia Farhana . Then teringat pula tips-tips dari Cik azwa pasal tambah follower . dalam hati terdetik ,
Wah! macam best lah . Nak try lah macam ni 
Biasalah , kita ni baru lagi dalam dunia blogging . Kata orang , berkawan biar seribu , kahwin biar satu . Eh? betul ke ni . Apa-apa ajelah . Apa lagi , jom kita tambah kenalan ^.^ .

Kepada Cik Tiqa zaki jom la kita join!! haha

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

14 comments:

  1. thanks sudi join segmen yaya follow sini :)

    ReplyDelete
  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. ina dtg dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  4. Bella follow cni :)
    nabieliela.blogspot.com
    Mari baca entry bella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik entry bella! Thanks sudi singgah sini ^^

      Delete
  5. hai. dr segmen yg sama. follow sini :)
    kalau sudi follow me back please *-*

    muchas gracias!

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow back ^^ . thanks sudi singgah blog saya

      Delete
  6. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah follow ^^ . Thanks sudi ziarah sini

      Delete
  7. hye! anis kat sini, dtg dr segmen y same :)

    dah folo kamu

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. yaya follow sini dr segmen yang sama..mine follow back ^_^

    ReplyDelete