Kain LaVille de Paris

Announcement announcement ! hehe , Raya Aidilfitri bakal menjelma dalam beberapa bulan sahaja lagi . Apalah cik Fiza ni , Puasa pun belum dah terfikir raya . isy isy isy . tak patut betul . Actually saja je buat promotion . ShBC akan re-stock sabtu ni , mark on your calendar ok ! cewah . hehe . Kali ni cik Fiza nak buat promotion kain pasang , LaVille de Paris . Fuhh , nama , bukan calang-calang nama , mari jauh dari Paris tu . hehe . Kainnya sedap dipakai ,lembut macam sutera . Sesuailah untuk dipakai time raya , ataupun nak ke office ke . Nak lagi masyuk , pakai p kelas . Comfirm jadi perhatian . Cantik pattern kali ni . Hari tu cik Fiza survey , tak nampak lagi dijual di mana-mana , kut kut lah terlepas pandang . Available in 7 colours . Harganya dalam lingkungan RM 85-90 . Jom cuci mata . Ayuh!


Code : LV 1
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 2
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 3
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 4
Price : RM 85 ( tiada batu)
Code : LV 5
Price : RM 85 ( tiada batu)
Code : LV 6
Price : RM 90 ( ada batu)
Code : LV 7
Price : RM 90 ( ada batu)

Sekiranya berminat , bolehlah jenguk-jenguk page SHafiza's Bawal Collection dan PM untuk order . In Shaa Allah , minggu ni cik Fiza update tudung bawal . jemputlah singgah page cik Fiza ok ^^ .

P/s : Letih coz busy uruskan aktivit dan compilation minggu ni . Ustaz Don datang CFS IIUM PJ jumaat ni . Jemput dengar ceramah beliau "Gua ikut Enta" di masjid uia PJ


Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment