Egyptian Cotton 2 for Sale !!!

Test mic 1 . 2 . 3 . SHafiza's Bawal Collection kembali bersiaran semula setelah beberapa lama menyepi . cewaaaah . Poyo nyer ayat . Kali ni , fiza nak update stok Egyptian Cotton terbaru setelah mendapat hit yang positif minggu lepas . Alhamdulillah , ramai berpuas hati dengan material kain Egyptian Cotton dan patternnya yang cantik dan unik . Nampak je pattern tu old fashion , tapi bila buat baju , fuhh , mantap kau ! Seriously . So , malas nak berceloteh panjang-panjang sebab sangat penat hari ini . Tak tahu kenapa rasa letih tu kuat sangat . Jom semua , kita cuci mata .

Code : EG 04
Price : RM 40

Code : EG 05
Price : RM 40

Code : EG 06
Price : RM 40

Code : EG 07
Price : RM 40

Harga hanya RM 40 SAHAJA + Free Postage . Harga asal mencecah RM 90 . Material kain : cotton , sejuk bila dipakai , absorb peluh dan tidak melekat di badan . Cantik-cantik . Seriously , fiza sendiri dah try pakai . Kawan fiza pun ada yang dah beli dan berpuas hati dengan kainnya . Cantik bila dibuat baju kurung . Berminat ? Bolehlah singgah SINI dan PM ShBC . Kemudian fiza akan beritahu maklumat lanjut :)






Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment