my Feelin'

Assalamualaikum semua..how are u today? sihat? jangan cakap ta sihat tau kat fiza .sebab aku ni pantang dengar perkataan tak sihat ..haha..nanti mula lah suara emas aku keluar..membebel 10 minit sahaja ..sanggup dgr? kalau sanggup , angguk sahaja depan aku..<ceh , pandai la aku nasihatkan org , diri sendiri pun degil jugak >

hari ni , aku rasa macam nak share satu lagu dengan semua pembaca blog aku yang tak seberapa nih . Ha...jeng jeng jeng...lagu apakah? herm..pernah tak korang tengok cerita venezuela yang bertajuk Mis Tres Hermanas ??? kalau pernah , taip huruf P laju laju..haha..P stands  for PERNAH . Kalau tak , apa lagi...tanya lah Mr.Google kah , Madam Yahoo kah ...ta kisahla..haha...memandangkan aku ni baik..meh sini aku carikan sinopsis dia ..


haaa..ni lah dia cover ceritanya...kalau nak tau sinopsis nyer, carila sendiri yer..aku tak mampu dah...well, aku nak kongsilah lagu tema or should i say OST untuk cerita ni..tak payah susah2 nak cari yer sayang2 sekalian..sebab bukak je blog aku ni , da terpasang dah lagu tu..Tajuknya Purest of Pain by Son By Four . ada yang malay version punya tajuk VIDA by phyne ballerz..yang original version , tajuk dye A Puro Dorlo ..ta berapa minat sangat..lagi suka yang english version..sweet..ok, banyak pulak aku celoteh ni...let me show u the lyrics. .

Sorry didn't mean to call you but I couldn't fight it
I guess I was weak, couldn't even hide it
and so I surrendered, just to hear your voice.

Don't know how many times I said I'm gonna live without you,
and maybe someone else is standing there beside you,
but there's something, baby you need to know.
That deep inside me, I feel like I'm dying. I have to see you,
it's all that I'm asking.

*chorus*

Vida, give me back my fantasy. The courage that I need to live,
the air that I breathe.
Cariño mio, my world's become so empty. The days are so cold and lonely
and each night I taste the purest of pain.
Quisiera decirte que hoy estoy de maravilla
que no me ha afectado lo de tu partida
pero con un dedo no se tapa el sol.
Estoy muriendo, muriendo por verte. Agonizando, muy lento y muy fuerte.
Vida, devuelveme mis fantasias, mis ganas de vivir la vida, devuelveme el aire.
Cariño mio, sin tin yo me siento vacio, las tardes son un laberinto, las noches
me saben, a puro dolor.

-chorus- (repeat chorus again softly)

Vida, give me back my fantasy. The courage that I need to live,
the air that I breathe.
Cariño mio, my world's become so empty. The days are so cold and lonely
and each night I taste the purest of pain.
I'm sorry I didn't mean to call you but I couldn't fight it.
I guess I was weak, couldn't even hide it
and so I surrendered just to hear your voice

lirik dia sangat menyentuh hati kalau dihayati . herm..i'm gonna cry again ...nah , just something related to me....something happened a long time ago.. well, what past let it be the past  right? ta payah lah tanya yer..hehe..fiza da mula mengarut..actually aku nak cerita pasal my 3rd driving lesson..tapi tadew mood plak..haha..nanti2 lah aku taip ..k lah, nampaknya housechores sudah memanggil aku lah...da tengah hari dah ..nampaknya aku kena stop membebel buat sementara..hehe.. well..enjoy. and have a nice day u allzzz..tata..Assalamualaikum.




Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

No comments:

Post a Comment