Awak Kawan Saya Juga ;)

Terharu dan gembira tak terkata bila baca post cik Fairuz kita semalam . She made an entry about me . Want to know what she wrote about ? Fell free to visit  Fairuz's blog . Ok , kali ini i'll make a reply version about her . Jeng Jeng Jeng , check it out .

Empunya diri dipanggil Fairuz . Nickname dia pernah aku nampak tertampal di dinding bilik dia , tapi lupa pulak apa . kikikiki . Comellah tapi nickname tu , sesuai dengan orangnya . Kami satu group sewaktu belajar di CFS IIUM dan mula berkenalan di situ . Guess what , tak sangka rupa-rupanya dia sekumpulan dgn sepupu dia , Syahirah . Bukan saja sekumpulan malah satu bilik . UNTUNGNYA! *nada jeles* . Orangnya diam-diam ubi berisi tau . Guess what , she was graduated from SMKA NAIM LIL BANAT . Sekolah hebat tu . Nampak je diam , tapi ... isy isy isy , aku seorang je yang tahu . *senyum penuh makna* Aku suka menyakat dia , kesian dia jadi mangsa aku . Tapi , bila aku ada masalah , dia sanggup jadi pendengar setia . Baiknya hati dia .

Pernah suatu ketika , time tu English Day . Guess what , ALLY ISKANDAR datang CFS tau . Jangan jelez yer . He came as a judge for video competition . Kita orang punya lah duduk kat tepi tangga semata-mata tunggu Ally Iskandar datang dengan harapan dia lalu kat tangga yang kita orang duduk . Tapi , hampanya , tak lalu pun then kita orang pun beransur la p kelas . Kelakar sangat time tu kan Fairuz . Memang time tu dia kena sakat la dengan aku . Apa yang aku sakat dia? Rahsia...shhhhhhhh 

Kami Kembar Tudung . hehe

Dua tiga kucing berlari , Manakan sama si kucing belang , Dua tiga boleh ku cari , Manakan sama cik Fairuz seorang . 

Well , tu la serba sedikit boleh aku cerita tentang dia . Kalau nak tau lebih lanjut , tanyalah tuan empunya badan sendiri yer . Moga kita sama-sama berjaya capai cita-cita kita dan menjadi sahabat sampai bila-bila . Ku sayang mu kerana Allah wahai sahabat .
Terima Kasih Kerana Sudi Singgah :3

3 comments:

  1. cantiknya edit gambar tu..
    btw, selamat menjalani hubungan persahabatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , nnty kita wat post pasal awk pula sera . :DD n pasal group kita

      Delete
  2. terharu + tersengih sorang2 kite baca entry ni...hehehe..sahabat till jannah :) uhibbuki fillah..sayang kamu kerana Allah juga sahabat..

    ReplyDelete